Bubble Tea

Bubble tea, een drankje dat is ontstaan in Taiwan en inmiddels steeds bekender wordt in Nederland. Bubble tea bestaat uit een basis van verse thee en of melk,  die samen wordt gemengd met een van de gekleurde  fruitbubbels of tapiocaparels. Tapiocaparels zijn een soort jelly’s gemaakt van cassavewortel. De fruitbubbels zijn er in allerlei verschillende smaken en kleuren. 

De bubbels exploderen als je er op bijt en dan komt er een heerlijke fruitsmaak vrij in je mond. Ook hebben we unieke varianten gecreëerd die alleen hier verkrijgbaar zijn.  Je kunt je drankje ook helemaal zelf samen stellen, dus laat je creativiteit de vrije loop. 

We komen vaak de gekste combinaties tegen die de klanten samen stellen die telkens toch wel verassend lekker zijn.  
Live Life Donuts

Het drankje wordt gemaakt met plantaardige ingrediënten, zonder allerlei chemische toevoegingen. Het drankje is veganistisch en glutenvrij.  Ook hebben we bij de Bubblebar een prachtige flowerwall waar je mooie foto’s kunt maken met je  vrienden en familie met een bubbletea speciaal voor de socials. In de open keuken kun je zien hoe de medewerkers de drankjes shaken en maken.

Wij hebben een geweldige samenwerking met LiveLifeDonuts. Zij maken de donuts helemaal zelf en deze worden dagelijks vers geleverd. 

Openingstijden

Maandag:
12:00 – 19:00
Dinsdag:
12:00 – 19:00
Woensdag:
12:00 – 19:00
Donderdag:
12:00 – 21:30
Vrijdag:
12:00 – 19:00
Zaterdag:
12:00 – 19:00
Zondag:
12:00 – 19:00